FÁJDALOM KEZELÉSE 2017-10-24T19:47:03+00:00

FÁJDALMAK KEZELÉSE

HOMEOPÁTIA

A homeopátia személyre szabott diagnosztikán alapuló terápiás módszer, amely a szervezet öngyógyító mechanizmusait erősíti. A homeopátiás gyógyszer mellékhatásmentes, amely alkalmazható egyéb gyógyszerek szedése mellett is. Hasznos kiegészítője lehet a hagyományos orvoslásnak, de nem alternatívája, vagy helyettesítője. A kezelés során részletes homeopátiás anamnézis felvételére kerül sor, figyelembe véve a páciens által hozott leleteket, diagnózist és zárójelentést is.

BŐVEBBEN

AKUPUNKTÚRA

A betegség nem más, mint a belső energiaegyensúly felbomlása. Az akupunktúra tulajdonképpen ingerterápia, melynek célja ennek a belső egyensúlynak, harmóniának a helyreállítása. A kínaiak szerint az energia energiacsatornákon, – pályákon (meridiánok) folyik, áramlik a testünkben. Ezen a meridiánokon vannak az akupunktúra kezelési pontjai, melyeknek segítségével a felgyülemlett, vagy hiányos energiát átirányíthatjuk, kipótolhatjuk, szükség szerint.

  • TESTKUPUNKTÚRA

  • FÜLAKUPUNKTÚRA

  • TARTÓS AKUPUNKTÚRA

  • YAMAMOTO FÉLE SKALPAKUPUNKTÚRA

BŐVEBBEN

NEURÁLTERÁPIA

A kezelés során helyi érzéstelenítők alkalmazásával helyi és általános hatást érünk el. Az eredmény a fájdalmak csillapítása, a zavarógócok/mezők kiiktatása, helyi oedéma csökkentése, gyulladáscsökkentő hatás, mikrocirkulációs javulás, az izomzat tónuscsökkenése. A neurálterápia egész sor akut és krónikus betegség, fájdalom, számos funkcionális zavar és pszichoszomatikus panasz esetén jó eredménnyel használható.

BŐVEBBEN

ORVOSI KOLLAGÉNTERÁPIA

Mikrobiológiai tisztaságú kollagént, vitaminokat, antioxidánsokat és növényi extraktumokat tartalmazó injekciós terápia, amely egyénre szabottan, kúraszerűen az érintett területen kerül alkalmazásra ízületi sérülések, kopások, elváltozások kezelése céljából. Hatására csökken a mozgásszervi fájdalom, regenerálja és erősíti az ízületek körüli képleteket (izmokat, inakat).

BŐVEBBEN