NŐGYÓGYÁSZATI ÉS UROLÓGIAI PANASZOK 2017-10-24T19:58:20+00:00

NŐGYÓGYÁSZATI ÉS UROLÓGIAI
PANASZOK KEZELÉSE

HOMEOPÁTIA

A homeopátia személyre szabott diagnosztikán alapuló terápiás módszer, amely a szervezet öngyógyító mechanizmusait erősíti. A homeopátiás gyógyszer mellékhatásmentes, amely alkalmazható egyéb gyógyszerek szedése mellett is. Hasznos kiegészítője lehet a hagyományos orvoslásnak, de nem alternatívája, vagy helyettesítője. A kezelés során részletes homeopátiás anamnézis felvételére kerül sor, figyelembe véve a páciens által hozott leleteket, diagnózist és zárójelentést is.

BŐVEBBEN

AKUPUNKTÚRA

A betegség nem más, mint a belső energiaegyensúly felbomlása. Az akupunktúra tulajdonképpen ingerterápia, melynek célja ennek a belső egyensúlynak, harmóniának a helyreállítása. A kínaiak szerint az energia energiacsatornákon, – pályákon (meridiánok) folyik, áramlik a testünkben. Ezen a meridiánokon vannak az akupunktúra kezelési pontjai, melyeknek segítségével a felgyülemlett, vagy hiányos energiát átirányíthatjuk, kipótolhatjuk, szükség szerint.

  • TESTKUPUNKTÚRA

  • FÜLAKUPUNKTÚRA

  • TARTÓS AKUPUNKTÚRA

  • YAMAMOTO FÉLE SKALPAKUPUNKTÚRA

BŐVEBBEN

NEURÁLTERÁPIA

A kezelés során helyi érzéstelenítők alkalmazásával helyi és általános hatást érünk el. Az eredmény a fájdalmak csillapítása, a zavarógócok/mezők kiiktatása, helyi oedéma csökkentése, gyulladáscsökkentő hatás, mikrocirkulációs javulás, az izomzat tónuscsökkenése. A neurálterápia egész sor akut és krónikus betegség, fájdalom, számos funkcionális zavar és pszichoszomatikus panasz esetén jó eredménnyel használható.

BŐVEBBEN