BEMUTATKOZÁS 2017-10-24T19:39:57+00:00

DR. BÉKÉSI LÍVIA PHD.

„A betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene forrást építeni, amikor már megszomjazott.”
(kínai közmondás)

Az elmúlt 10 évben hosszú utat jártam be. Ezen a szerteágazó, kalandos, izgalmas úton elindult egy racionális gondolkodású, „két lábbal a földön járó” ember, egy a gyerekkorából hozott vággyal, ami a gyógyítás.

Az évek során egyre nyitottabbá váltam a „nem megszokott”, más lehetőségek keresésére, a másképp gondolkodásra, az orvoslás új módjainak megismerésére, amelyek a klasszikus nyugati medicina elvei mellett segíthetik az emberek gyógyítását. Megtapasztaltam, hogy kevés a betegközpontú gondolkodás, a szakmai alázat. Folyamatosan fejlődni, tanulni kell, nyitottnak lenni minden új módszerre, technikára, ami a betegek érdekét szolgálhatja.

Úgy érzem, jó úton járok!  Az a célom, hogy hiteles és eredményes gyógyító legyek, aki ismerve és tiszteletben tartva a nyugati orvoslás által meghatározott diagnózist és terápiát, tud a betegnek segíteni a komplementer medicina adta más lehetőségekkel is a gyógyulásban, illetve az egészség megőrzésében.

Köszönet mentoromnak, Dr. Hegyi Gabriella professzor asszonynak, aki lehetőséget adott nekem arra, hogy az általa vezetett Yamamoto Intézetben tanulhassam, gyakorolhassam ezt a szép szakmát, ahol önzetlenül, türelemmel tanított és osztotta meg velem a szakma fortélyait. 

“Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.”
(Konfucius)